Kaamea kasa tavaraa

Eilen purettiin sitten vanha keittiö pois. Se oli tiukasti paikalleen istutettu, joten sen kokonaisena irroittaminen jäi vain haaveeksi.

Aito 50-luvun keittiö oli yksi syy, miksi tähän asuntoon ihastuin. Mutta käytännössä keittiö oli hankala. Liian matalat tasot, helposti likaantuvat ovet ja hyllylevyt sekä ihan liian pienet kaapit nykyastioille.

Kun eilen hakkasin irti jokin aika sitten laittamaani mosaiikkikaakelia, muistuttelin itselleni samalla: ”Älä leiskaa remonttia luonnossa, suunnittele ja ole kärsivällinen”. Tätä mantraa hoinkin siinä noin seitsemän tuntia. Pikkaisen on ollut taipumusta saada valmista aikaan turhan nopeasti. Mutta en onneksi ole pröystäillyt materiaalien kanssa. Ei niin paljon harmita.

Keittiöstä löytyi kolme kerrosta kaakelia. Uloin oli omaa työtä, mutta vanhin alkuperäinen ja keskikerros putkiremontin jäljiltä.

Keittiöstä löytyi kolme kerrosta kaakelia. Uloin oli omaa työtä, mutta vanhin alkuperäinen ja keskikerros putkiremontin jäljiltä.

Uudenvuodensomistus on tänä vuonna kamala kasa purkujätettä keittiössä ja uusi kierrätyskeittiö, joka odottaa asennusta yhdessä makkarissa. Viikonlopun puuhina tasoitusta, paklausta ja hiontaa.

Tyhjä keittiö on vähän kuin maalarin kangas. Odotan innolla, mitä kaikkea siitä saakaan nyt aikaan. Keittiö näkee uuden elämän enemmän industrial-asussa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s