Vaneria ja terästä

Nyt on saatu romut ulos ja uuden keittiön suunnittelu on täydessä vauhdissa.

plywood-kitchen-AT-2Olen pitkään jo haaveillut vanerista sisustuselementtinä. Nyt sitä aiotaan paiskoa osaan keittiön seinistä. Samalla ratkeaa muutama ongelma, kuten epäkäytännölliset pistokkeiden paikat ja liesituulettimen sähköjohdon piilotus.

Tarkoitus on hommata koivuvaneria, jota laatunsa puolesta suositellaan sisustukseen. Siitä löytyy tietoa Puuinfon Vaneri-sivuilta.

Teräksen ja valkoisen kanssa syntyy keittiö, jossa on vahvasti Suomea ja industrialia. Insipiroiva esimerkki vanerista keittiössä löytyy torontolaisen Jennifer Hanotten kodista. Kuvat nettisivulta Steel this look.

toronto-kitchen-at-10
plywood-backsplash-via-AT
images
Meillä tulee kyllä olemaan muutama kaappikin seinällä. Ei riitä kärsivällisyys pölyjen pyyhintään avohyllyiltä. Jonkin verran niitäkin toki tulee, mutta liika on liikaa.

Jätämme muistoiksi vanhoista vanhat kiinteät kaapit. Toisen sisäään on upotettu jääkaappi ja toinen taas on enemmänkin siivouskaappi. Nykyisestä siivouskaapista sisustan ruokakaapin, ja se säilyy muistuttamassa vanhoista ajoista. Toiseen taas asennamme teräsovet, vain vanha rakenne pysyy entisellään. Lisään kuvia näistä, kun projekti alkaa olemaan paremmalla tolalla.

Värimaailma tulee olemaan betoni, teräs, valkoinen ja koivu. Kun kyseessä on 50-luvun ”käytäväkeittiö”, jossa pituutta on enemmän kuin leveyttä, värit toivottavasti vaalentavat ja raikastavat.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s