Sekaisin sokerista

Sokerihuuli

Savuton kolmas päivä. Pieni kireys takaraivossa lähtee karkilla, sipseillä ja suklaalla. Olen antanut itselleni luvan herkutella tämän viikon, syödä liikaakin jos huvittaa. Tärkeintä on nyt päästä yli näistä muutamasta vaikeasta päivästä ilman nikotiinia. Tiedän, että olo helpottaa ylihuomenna.

Tänään en tuntenut edes parin viime illan hikoilukohtausta, loistava juttu. Tuuletin päätä pienellä shoppailulla ja pitkällä lenkillä koiran kanssa.

Lueskelin astangasta. Ymmärsin, että tässähän ollaan menossa kohti jotain suurempaa kokonaisuutta. En ole sitten teiniaikojen isosena olemisen, kirkkoon pettymisen ja siitä eroamisen jälkeen ollut uskossa enkä ole rukoillut. Nyt pari viikkoa sitten koin tarvetta ristiä kädet pitkästä aikaa. Muisti haparoi uskontunnustuksen parissa ja pienellä lunttaamisella se menikin jo lopulta sujuvasti. Näin vain kävi, että jokusen päivän jälkeen tunsin mieleni rauhoittuneen. Olin yksinkertaisesti tyynempi, varmempi ja iloisempi.

Kerroin hieman aristellen miehelleni, millaisen iltaharrastuksen olen löytänyt. Mutta hän helpotuksekseni antoikin sille tukensa. Ja muutaman päivän päästä henkisyyttä arvostava työkaverini tuli sanomaan, että hän on rukoillut enkeleitä työkavereilleen. Mietimme, oliko tämä kaikki sattumaa vai kuka meille nyt viestittää ja miksi? Ei, vastausta ei löytynyt, mutta se tulee eteen kyllä.

Matka puhtaampaan mieleen ei siis ehkä ollutkaan ihan tietoinen päätös, nyt kun sitä mietin. Väsymys ja epäusko pisti rukoilemaan, rukous toi rauhan ja antoi samalla päämäärän, päämäärän vuoksi loppui tupakointi, tupakoinnin lopetus oli sysäys joogan aloittamiseen. Tapahtumat kuljettivat minut tähän ja taas kohti jotakin uutta.

Olen oikeastaan onnellinen, että pian on kevät ja minulla tässä tämä kaikki.

(Kuva sivulta Why Alcoholics Crave Sweets… Nomen est omen?)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s